Over Elka Pieterman

Waar Elka Pieterman voor staat en waarom jij bij ons wil werken!

Over ons

Elka Pieterman behoort tot een internationaal concern, de Elka Pieterman Group. Zo’n 60 jaar geleden is het bedrijf opgericht door de heer Pieterman en nog altijd zijn wij een echt familiebedrijf. Met enthousiasme en gedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de markt van accessoires en onderdelen voor elektrohuishoudelijke apparatuur.

Onze cultuur

We bevinden ons in een dynamische wereld, waarin gebeurtenissen en trends elkaar snel opvolgen. Wat vandaag de norm is, kan volgende maand ineens heel anders zijn. Het is voor ons als bedrijf dan ook heel belangrijk om onze blik naar buiten gericht te hebben, ons aan te passen aan veranderende omstandigheden en ons steeds te blijven ontwikkelen om zo nieuwe kansen in te vullen.

Ontwikkeling is daarmee een basisvoorwaarde voor het succes van ons bedrijf. En aangezien ons bedrijf bestaat en gedragen wordt door onze mensen, is de ontwikkeling van onze medewerkers voor ons van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat je je alleen kunt ontwikkelen binnen een veilige cultuur en laat dat nou net de KRACHT van Elka Pieterman zijn. De basis van onze KRACHT is:

Samen sterk

Pak je kansen

Het begint met passie

Aandacht voor elkaar

Dit is Elka

Dé specialist op gebied van accessoires en onderdelen voor huishoudelijke apparaten. Van stofzuigerzakken tot HDMI kabels, bij Elka Pieterman kun je terecht voor alle producten die de levensduur van apparaten verlengen. Deze duurzame oplossingen zijn belangrijk voor ons, het zit in ons DNA een steentje bij te dragen aan de wereld waarin wij leven. Wat ons uniek maakt is onze persoonlijke aandacht, het bieden van gepersonaliseerde oplossingen en onze drive om het altijd beter te willen doen.

Wat wij jou bieden

Als ambitieuze, internationale onderneming, bieden wij je de kans je talenten verder te ontwikkelen, want ontwikkeling staat voor ons altijd centraal. Daarnaast vinden wij een prettige werksfeer erg belangrijk en ook ondernemen wij naast het werk verschillende activiteiten met collega’s. Of je nu sportief bent en mee wilt doen met ons team aan de Ten Miles van Antwerpen of het gewoon leuk vindt om regelmatig te borrelen met collega’s, het kan allemaal. Uiteraard bieden wij daarnaast nette arbeidsvoorwaarden. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek!